Humanitarna utakmica

NK Široki Brijeg sutra u Tomislavgradu

NK Široki Brijeg će sutra u Tomislavgradu na Gradskom stadionu odigrati humanitarnu utakmicu protiv istoimenog domaćina.

Širokobriježani su se odazvali na poziv HNK Tomislavgrad za ovu humanitarnu utakmicu kako bi pomogli Kati Bagarić i njenoj djeci da izgrade kuću.

Svi koji žele doprinijeti ovoj velikoj humanitarnoj akciji i pridružiti se, te pomoći, mogu to uraditi kupnjom karte za ovu utakmicu, a cijene su 10 KM i 50 KM ili pozvati na broj telefona 092 890 883, te i na taj način donirati 2KM za ovu akciju.

Utakmica između Tomislavgrada i Širokog Brijega igra se sutra (03.kolovoza 2010. godine) na Gradskom stadionu u Tomislavgradu sa početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.