Sloboda remizirala s Borcem

Žižoviću laknulo kada je sudija odsvirao kraj: Bod kao pobjeda

E. Škorić

Mladen Žižović je nakon meča Slobode i Borca (1:1) dao izjavu i kazao da je "bod kao pobjeda".

Rano je Sloboda povela, pošto je Dženis Beganović iskoristio grešku golmana Borca, ali je u nastavku gostujući tim izjednačio.

Osim toga, Sloboda je morala silovito da se brani jer je imala i igrača manje (isključen Predragović op.a).

"Zadovoljni smo s obzirom da smo ostali s igračem manje i da smo morali da se opredijelimo na odbranu. Nismo dobro reagovali kod tog prekida kada je Borac izjednačio. Bili smo primorani da se branimo i odbranimo i za mene je bod kao pobjeda", rekao je Žižović, pa je najavio duel sa gradskim rivalom Tuzla Cityjem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tuzla City je pokazao najviše ove sezone, danas su pobijedili s igačem manje i to će biti jedan pravi spektakl za Grad Tuzlu. Otprilike prvi put da imamo dva tuzlanska kluba da su u vrhu bh. fudbala".

Sloboda je sa 15 bodova treća na tabeli, a na vrhu je upravo gradski rival Tuzla City sa 19 bodova. Između njih nalazi se Zrinjski sa 15 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.