Ćosić nakon pobjede protiv Slobode

"Po svemu prikazanom mislili smo da smo zaslužili ovu pobjedu"

Endin Čaušević

Tuzla City je večeras na Tušnju pobijedio Slobodu sa 1:0 u derbiju 9. kola Premijer lige.

Na Tušnju smo gledali veoma dobru utakmicu u kojoj je Sloboda propustila nekoliko velikih šansi, a izdvaja se penal iz 34. minute koji je promašio Dženis Beganović.

Kada se očekivalo da će meč završiti bez pobjednika Tuzla City je u 92. minuti golom Krpića pobijedio sa 1:0.

Nakon utakmice izjavu je dao pomoćni trener Tuzla Cityja, Dženis Ćosić, koji je poručio da je njegov tim zasluženo stigao do pobjede.

"Kompletno prvo poluvrijeme imali smo određenih problema u igri, Sloboda nas je dobro zaustavila. Na poluvremenu smo riješili probleme i vratili ekipu na pravi kolosjek. Preuzeli dominaciju i postigli smo taj kasni gol i po svemu prikazanom mislili smo da smo zaslužili ovu pobjedu", rekao je Ćosić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.