Nakon poraza od Tuzla Cityja

Žižović uvjeren da je Sloboda zaslužila da pobijedi

Edmir Škorić

Sloboda itekako ima za čim da žali nakon 1:0 poraza od gradskog rivala Tuzla Cityja na Tušnju.

Imali su "gosti" svoje šanse, čak nisu iskoristili ni penal u prvom dijelu, pa je stigla kazna u vidu gola Sulejmana Krpića u nadoknadi vremena za pobjedu Tuzla Cityja, koji je uvjerljivo prvi sa 22 boda.

"Imali smo utakmicu u svojim rukama. Bili smo bolji u prvom dijelu, promašili smo penal, a trebali smo dobiti minimalno s jednim golom razlike. Uslijedila je kazna i to u najgorem mogućem trenutku", rekao je Žižović nakon utakmice, dodavši:

"Imamo za čim da žalimo. Utakmica je bila kvalitetna, ali moramo se naučiti na sopstvenim greškama, ovakve utakmice moramo da zatvorimo na kraju. Nažalost, nismo danas uspjeli".

Slobodi u srijedu slijedi nešto lakši zadatak na Tušnju, pošto u goste dolazi Posušje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.