16

Komentari (16)

fukaraslana
Isti Nalic ovaj Zizovic hajde bolan ne kenj.j pa sudija je bio 50-50 a iga ti je Ziza u padu svaku utakmicu gore i gore
Amcho1
Ovaj Zizovic cim se probudi pocne da kuka i da se zali, lik samo kuka, svi su mu krivi za sve.
DAVIS
Eee konjino, pa u drugom poluvremenu ste imali 10% posjed lopte, i ti nesto zasluzio.Mrsss
fukaraslana
Ja Zizovica ne branim ni 1% ali mi nemamo nj jednog pomocnog trenera da kaze sefe daj malo ovo ono uradi jer kada vidis da je tu Jaha pomocnik koji je eto malo vodio kadete i stavljas ga za pomocnog trenera prve ekipe onda vidis da Secer tu gresku napravio
user1585252255
traorea
Šta si bolan trebao dobiti, sramotan penal ti svira i prečku slučajno iz centaršuta pogodiš. Prava seljačka ekipa, niste pogledali na gol drugo poluvrijeme i uz to ti sudija nije dao 3 žuta kartona
user1604155860
Naravno da je trebala Sloboda dobiti.Prvo poluvrijeme apsulutno na strani Slobode a kod gola sitija faul uz aut liniju za Haga a sudija ne svira.Ali ima ona stara ko visoko leti nisko pada pa ce tako i vas vjestacki siti.
MaDaj
Ebo majk, vi nikad da poletite, u konstantnom ste padu zadnjih 30 godina
kurjak
@traorea Jel se ti zayebavaš sa ovo seljačka ekipa?
ISTINA
Očito si obrnuo tezu,Sloga Simin han sadašnja Tuzla City će uvijek biti seljački klub bez obzira na PARE jer te ne poštuju navijači Slobode FUKARE.
kurjak
@ISTINA Govoriš istinu.
user1613424508
Stali si ti gledo a makazice u drugom poluvremenu
yugopo
Jeste i vi za postovanje. Pjesme za zatvora. Kakvog ste covjeka imali u klubu??! Necw vise nikad na ove nase terwne dovest onako dobrog trenera kao Ciru i to u 2 rang!!? Nije se znalo sa kakvim igracima ce Sloboda igrat 1 federalnu a tad ste sw usutili ko pickice ko st i jeste prodajete se Jasminu sa par gajbica piva prije utakmice!
BHFHZ
Jel ovo onaj yugo azmirov telohranitelj
bazaorao
Navijači? Misliš na ono 50-narkomana? Ko od njih treba poštovanje? Smiješno koliko ljudi imaju visoko mišljenje o sebi a ne znaju da im se cijela liga smije.
emir_89
Najebu ti se seljaci mame malo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.