FK Velež objavio

Samir Radovac završio u bolnici

Midhat Šljivak

Vezni fudbaler Veleža Samir Radovac završio je u bolnici.

Kako su objavili iz redova Veleža, sjajni veznjak primljen je u sarajevsku bolnicu zbog problema koji su prouzrokovani velikim stresom i iscrpljenošću.

"Danas je naš Samir Radovac primljen u bolnicu u Sarajevu zbog problema koji su prouzrokovani velikim stresom i iscrpljenošću.

Nakon prvih urađenih pretraga, na svu sreću, svi nalazi su uredni, ali će iz predostrožnosti Radovac par narednih dana provesti u bolnici na posmatranju.

Samir Radovac FK Željezničar Pozicija: MF

Statistika

8 nastupa
2 kao starter
2 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
0 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Našem Samiru želimo brz i uspješan oporavak. Samire, čekamo te na stadionu Rođeni", saopšteno je iz mostarskog kluba.

Radovac je i ove sezone jedan od najboljih igrača Premijer lige BiH. Odigrao je devet utakmica i zabio je jedan gol.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež u subotu igra meč protiv Tuzla Cityja u 11. kolu Premijer lige i Feđa Dudić neće moći računati na njegove usluge, što će biti veliki hendikep za Rođene.

Mostarski klub je nakon 10 odigranih kola i tri oduzeta boda, trenutno na devetom mjestu Premijer lige BiH sa devet osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.