Na meču protiv Levaneta

Ko bi rek'o čuda da se dese...: I navijači Barcelone iznenađeni dešavanjima na Nou Campu

Admin Čaušević

Barcelona je loše otvorila novu sezonu i ne ostvaruje rezultate kakvi se očekuju.

U posljednja dva susreta osvojena su dva boda protiv slabijih Granade i Cadiza što je pokazatelj krize i igre i rezultata.

Međutim, uvodne minute utakmice protiv Levantea na Nou Campu su neka vrsta malog čuda, pogotovo nakon posljednjih izdanja ponosa Katalonije.

Naime, Barcelona je u prvih 15-ak minuta uspjela postići dva gola i tako ostvariti veliki korak naprijed ka pobjedi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U 6. minuti zabio je iz penala Memphis Depay, da bi osam minuta kasnije mrežu zatresao i osporavani Luuk De Jong koji je stigao posljednjeg dana prijelaznog roka. Njegov gol pogledajte ovdje.

Inače, Barcelona u prvom poluvremeu igar zaista fantastičan meč i ima zasluženo vodstvo, a mogla je postići i još neki gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.