Bivši trener Dinama za SportSport.ba

Mamić uživa u mečevima Premijer lige: "Bit će interesantno prvenstvo i velika borba do kraja"

Endin Čaušević, foto: Admin Čaušević

Fudbaleri Veleža danas su u gostima pobijedili Posušje sa 4:2 u meču 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Velež je uspio da dođe do tri boda na gostovanju protiv Posušja, a meč na Mokrom Docu danas je pratio i bivši trener zagrebačkog Dinama Zoran Mamić.

Nakon što je utakmica završena Mamić je dao izjavu za SportSport.ba i osvrnuo se na Premijer ligu BiH, te Dinamo.

"Moram priznat da sam cijeli život u nogometu i da je logično da koristim vrijeme ovdje da gledam Premijer ligu. Ima zanimljivih utakmica, dobrih ekipa i igrača. Raduje me da mogu prisustvovati tim utakmicama. Bit će interesantno prvenstvo jer dobrih par ekipa ima u vrhu i bit će velika borba", rekao je Mamić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon toga osvrnuo se i na zagrebački Dinamo čiju opremu je i danas nosio, te je priznao da i dalje pomno prati dešavanja u ovom klubu.

"Naravno da se prati. Odigrali su sjajnu utakmicu u Evropi, veliki rezultat i pokazatelj da ova ekipa može jako puno", dodao je Mamić u kratkom razgovoru za SportSport.ba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.