Premijer liga BiH postaje "omiljeno" takmičenje braći Mamić
FOTO: A. Čaušević

Redovno prate utakmice

Premijer liga BiH postaje "omiljeno" takmičenje braći Mamić

H. Zilić

Premijer liga BiH postaje "omiljeno" takmičenje za braću Mamić, Zdravka i Zorana, čemu možemo svjedočiti iz vikenda u vikend.

Mamići su redovni gosti na utakmicama u Hercegovini, a tako je bio slučaj i danas.

Zoran Mamić sa tribina Mokrog Doca prati duel Posušja i Veleža, a s njim u društvu je i predsjednik NK GOŠK, gospodin Lujo Ilić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Braća Mamić su prethodne vikende bili gosti u Mostaru, Širokom Brijegu, Gabeli, sada su i na utakmici u Posušju i evdientno je da im je Premijer liga BiH zapela za oko.

Inače i danas je stadion u Posušju odlično ispunjen, čime je potvrdio epitet jendog od najposjećenijih stadiona kada je u pitanju Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Čuj premier liga im zapala za oko...pa moj novinaru ovo je jedina liga koju mogu uživo gledati a za sve ostalo ide privodjenie...liga nam je takva kakva jest ali oni bolju nemogu gledati
18 2
lalinjo
Dao Bog da preuzmu neki klub,eto ih za par godina u ligi prvaka
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti