Novi problem na Grbavici

Želji blokirani računi, prvi čovjek kluba bez komentara

Endin Čaušević

Centralna banka Bosne i Hercegovine objavila je da su početkom ovog mjeseca blokirani računi FK Željezničar.

Iz Centralne banke BiH su objavili da je blokirano ukupno 13 računa kluba u šest banaka kluba sa Grbavice i očekuje se da iz Željezničara uskoro objasne o čemu se radi.

Povodom tih informacija kontaktirali smo prvog čovjeka ovog kluba Nazifa Hasanbegovića, ali on nije imao komentar na ovu temu.

Poznato je da se Željezničar nalazi u finansijskoj krizi već neko vrijeme, a navijači tima s Grbavice se ipak nadaju nekakvom izlazu iz ove agonije, ali i žele transparentiji rad uposlenika kluba.

Sigurno je da u Željezničaru rade na tome da riješe problem koji se pojavio, te se očekuje da se sarajevski klub oglasi povodom blokiranih računa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti