Hasanbegović o investitorima iz Malezije: Nisam upoznat sa tom informacijom
Fahrizal Hasan navodno dolazi u decembru na pregovore sa FK Željezničar

Navodno stižu u decembru

Hasanbegović o investitorima iz Malezije: Nisam upoznat sa tom informacijom

S. Mlaćo
Mediji iz regiona danas donose moguće lijepe vijesti za navijače Željezničara.

Naime, prema istim izvorima kompanija Haro Sport iz Malezije zainteresirana je da kao investitor ulaže određena sredstva u FK Željezničar.

Navodi se da bi 5. decembra u glavni bh. grad trebao doputovati vlasnik te kompanije Fahrizal Hasan.

Tada bi sve trebalo biti jasnije, a sa nestrpljenjem informacije očekuju svi kojima je klub sa Grbavice u srcu.

Kontaktirali smo predsjednika FK Željezničar Nazifa Hasanbegovića na ovu temu.

“Ne znam ništa o tome, nisam upoznat sa tom informacijom.“, rekao je Hasanbegović za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Predsjednik kluba s Grbavice, je ranije gostujući u podcastu portala SportSport.ba "Moja garaža - moja pravila", govorio je o raznim temama. Jedna se odnosila i na potencijalne investitore. Već tada je bilo govora o mogućnosti ulaska investitora iz Malezije, ali i iz zapadnih zemlja. 

Međutim, kratka pretraga kompanije Haro Sports iz Malezije ipak neće dati navijačima Željezničara mnogo razloga za radost. Njihova oficijelna web stranica je pod izradom, dok kompanija ima i Facebook stranicu kreiranu još 2018. godine sa samo dvjestotinjak pratilaca. Zvanična LinkedIn stranica ove kompanije daje pregled njihovih 6 uposlenika i može se vidjeti da imaju širok dijapazon aktivnosti u sportu od distribucije sportskog sadržaja, preko organizacije događaja do predstavljanja sportista i održavanja predavanja od brendingu i licenciranju sportskih sadržaja. Ukoliko Haro Sports neće predstavljati nekog drugog investitora iz Malezije, teško je očekivati da će ovo biti put kojim će krenuti FK Željezničar u budućnosti.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Al' najjace... protiv rezima, protiv sistema, ne damo te nikome, a oni uzeli vicinu sadaku od 30 000 km i mole da ih neko privatizuje XD Najsmjesniji klub na dunjaluku
10 17
Mowzilla
Neki amidzic ili bratic Tanov...
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi