Potvrđeno iz Općine Centar

FK Sarajevo izmirilo dugovanja prema JU "Centar za sport i rekreaciju"

Haris Zilić

Na sastanku između načelnika Općine Centar Srđana Mandića i predstavnika FK Sarajevo, predvođenih novim predsjednikom uprave Ismirom Mirvićem, održanom 21. septembra, dogovoreno je da će klub izmiriti dugovanja prema JU "Centar za sport i rekreaciju".

FK Sarajevo je ove sedmice izmirilo obaveze i sve što je dogovoreno na sastanku, kada su u pitanju potraživanja, je i ispunjeno.

Na ovaj način još jednom je pokazano da su saradnja i povjerenje između Općine Centar i FK Sarajevo na zavidnom nivou.

Načelnik Mandić je istakao da će i ostale aktivnosti između ova dva partnera biti nastavljene u skladu sa preuzetim obavezama i duhu dobre saradnje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.