Mini pripreme za Velež

Rođeni od sutra van Mostara

Admin Čaušević

Velež je na oktobarsku reprezentativnu pauzu otišao s pobjedama nad Posušjem u Premijer ligi, te Zvijezdom 09 u Kupu BiH. 

U mostarskom klubu su odlučili da tokom pauze obave mini pripreme van Mostara, a kao novu destinaciju odbarali su Konjic.

"Naši Rođeni su jutros krenuli sa treninzima, a od sutra pripreme za nastavak prvenstva i utakmicu 13. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine sa Zrinjskim nastavljaju se u Konjicu.

Igrači i stručni štab boravit će u hotelu Garden City, dok će se treninzi održavati na stadionu FK Igman.

Rođeni će u Konjicu trenirati do srijede, kada je planiran povratak u Mostar", saopšteno je da danas iz Veleža.

Pozitivna stvar za Feđu Dudića je povratak Samira Radovca koji je proteklih sedmica imao određenih zdravstvenih problema, ali će spreman dočekati nastavak sezone.

U 13. kolu Velež će biti domaćin Zrinjskom. Gradski derbi na programu je u petak, 15. oktobra s početkom u 17 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.