Zahvalna na stečenom iskustvu u FK Sarajevo

Buljubašić: Veliko iskustvo i znanje nosim sa sobom

E. Čaušević

FK Sarajevo potvrdio je danas da Sabrina Buljubašić više nije direktorica ovog kluba.

Iz bordo kluba su u zvaničnom saopštenju potvrdili da je postignut sporazumni raskid saradnje, te da je Buljubašić napustila klub.

Ona se zahvalila svim kolegama, stručnom štabu, partnerima, sponzorima i navijačima koji su podržavali klub svih godina dok je ona bila na čelu.

"Od prvog do posljednjeg trenutka u Klubu trudila sam se da interese
Kluba uvijek stavim ispred svih. Zahvalna sam na prilici koja mi je ,mdavno pružena od strane g. Tana, a potom ukazana i od ostalih ,mnosilaca glasačkih prava, te odlazim znajući da Klub ostaje u dobrim ,rukama", rekla je Buljubašić i dodala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Veliko iskustvo i znanje nosim sa sobom. Tokom proteklih ,godina sa Klubom sam doživjela naljepša iskustva, ali i prevazišla teške prepreke i stvorila preduslove za nove poduhvate i vizije. FK ,Sarajevu na čelu sa novim menadžmentom želim uspjeh u realizaciji zacrtanih vizija i ciljeva".

Također, iz Sarajeva su poručili da će klub saopštiti ime osobe koja će naslijediti Sabrinu Buljubašić na mjestu direktora FK Sarajevo kada to bude poznato.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.