FOTO: Facebook

Smatra da se sve odigralo po 'stranačkoj liniji'

Nekadašnji premijerligaški golman stupio u štrajk glađu

Nekadašnji golman Zvijezde Gradačac, Gradine, Bratstva, Lokomotive iz Miričine i NK Ingram Duboki Potok Damir Zukić odlučio se za nesvakidašnji potez.

Naime, Zukić se trenutno nalazi ispred zgrade Gradske uprave u Srebreniku gdje traži svoja prava.

Ističe da je stupio u štrajk glađu zbog stranačkog zapošljavanja.

Dodao je da je na mjesto namještenika u gradskoj upravi Grada Srebrenika primljena osoba kojoj je konkurs namješten, te da je ista osoba trenutno u radnom odnosu.

"Bio sam kandidat za načelnika Grada Srebrenika, tj protukandidat trenutnom načelniku, a također sam i kao bivši radnik JKP "6.septembar" Srebrenik, na neprimjeran i nezakonski način dobio otkaz, što je dokazano u toku sudskog postupka. Smatram da sam kao jedan od potencijalnih kandidata za primjen namještenika oštećen i to na političkoj osnovi".

Zukić se oglasio putem facebooka te uz fotografije napisao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Borba za bolje sutra svih nas".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.