Disciplinci obradovali Zvijezdu, ali djelimično

Olakšanje za federalnog prvoligaša

Disciplinci obradovali Zvijezdu, ali djelimično

A. Čaušević

NK Zvijezda Gradačac se žalila na prvobitnu kaznu kojoj je izrečena nakon propusta u domaćem susretu protiv Goražda. 

Nakon žalbe Disciplinci su odlučili da koliko-toliko "pomiluju" Zvijezdu pa je umjesto tri utakmice, stadion Banja Ilidža suspendovan na dva meča.

To znači da će naredni domaći susret protiv GOŠK-a Zvijezda igrati ponovo u Gornjem Rahiću, dok će domaćin biti na Banja Ilidži protiv Bratstva.

Iz federalnog prvoligaša je saopšteno da je djelimično smanjena i novčana kazna, ali da će da će morati platiti ukupni iznos od 10.000 KM.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

ZVANIČNO | Ukupna kazna koju NK Zvijezda Gradačac treba uplatiti iznosi 10.000KM❗ U iznos su sabrane kazne koje klub...

Posted by NK Zvijezda Gradacac on Tuesday, October 26, 2021

Kako se navodi u saopštenju u novčanu kaznu su uračunati kazne koje se moraju uplatiti na račun FSBiH te MUP-a Tuzlanskog kantona.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi