Stara dama na koljenima

Tresu se tribine u Veroni: Simeone uništava Juve, zabio je eurogol za pamćenje

Edmir Škorić

Italijanski napadač Giovanni Simeone ponovo je strijelac i to dvostruki, a još protiv Juventusa.

Verona je danas ugostila Juventus, te je u 10. minuti stigla do 1:0 iako je ulogu favorita preuzeo gostujući sastav. Samo nekoliko minuta kasnije novi gol Verone i opet Simeone, pa je Stara dama na koljenima.

Evidentno je da je Juventus ove sezone u užasnoj formi i pravoj rezultatskoj krizi. Nedavno je poražen kod kuće od Sassuola, a sada gubi od Verone i pitanje je hoće li se i kada Juve vratiti u svoj pravi ritam.

Za razliku od Juvea, u formi je Simeone koji je na osam pogodaka nakon nepunih 11 utakmica. Ispred njega je samo Ciro Immobile sa devet golova.

Gol Simeonea za 1:0 pogledajte OVDJE, a OVDJE golčinu za 2:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.