Sablić otkrio na press konferenciji

Nevjerovatan potez Fanima pred Rudar: "Postao je virozan kada je vidio da nije u prvih 11"

Endin Čaušević

Sarajevo je večeras na svom terenu remiziralo protiv Rudara (1:1) u meču 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bordo klub je bio favorit u večerašnjoj utakmici, ali su navijači ponovo razočarani napustili Koševo jer njihovi fudbaleri nisu uspjeli da dođu do pobjede.

Sarajevo je povelo u 11. minuti golom Lazića, a 20 minuta kasnije Amoah je postavio konačnih 1:1.

Nakon utakmice navijači su skandirali "Sabliću odlazi", ali je trener Sarajeva na press konferenciji nakon utakmice poručio da nema namjeru da podnese ostavku i napusti klub.

Također, dobio je pitanje zašto u sastavu večeras nije bilo Fanima i Cmiljanića, te je Sablić sve iznenadio kada je otkrio razlog zbog čega Fanimo nije bio ni na klupi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Englez je svojim potezom iznenadio sve jer je poručio da je virozan kada je shvatio da večeras protiv Rudara neće igrati od prve minute.

"Cmiljanić je virozan, a Fanimo je nakon što je vidio sastav i da nije u prvih 11 isto postao virozan", jasno je otkrio Sablić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.