Goran Sablić: "O ostavci ne razmišljam"

Trener FK Sarajevo

Goran Sablić: "O ostavci ne razmišljam"

Midhat Šljivak

FK Sarajevo nije uspio savladati Rudar Prijedor u susretu 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Meč na Koševu završen je rezultatom 1:1 i Bordo tim je još jednom razočarao svoje navijače i to na rođendan kluba.

Nakon utakmice na Koševu trener Bordo kluba Goran Sablić nije mogao biti zadovoljan još jednim kiksom. To jasno pokazuju njegove riječi.

"Nismo zadovoljni rezultatom, ali mislim da smo odigrali kvalitetnu utakmicu. Nismo uspjeli zabiti drugi gol i odvesti utakmicu u mirne vode", rekao je Sablić i dodao je:

"Vjerovali smo da će doći gol, jer smo igrali kvalitetno. Crveni karton Lazića nas je presjekao. Angažmanom i pristupom je ovo jedna od najboljih utakmica".

O ostavci ne razmišlja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nemam potrebe da dam ostavku. Ne želim podsjećati ljude u kakvom stanju je bio klub. Sjest ćemo sa novim vlasnikom i vidjeti je li on zadovoljan. Otvoren sam za sve opcije. Ova momčad je po mnogim segmentima tamo gdje pripada".

Sarajevo u narednom kolu gostuje kod Radnika u Bijeljini.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

think
Gdje Rudar prosipa bodove ..
3 6
ghast0
Pa ipak vodis velikana iz Federalne
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi