Joe Hart

Mancini želi zadržati Joe Harta

Edmir Škorić

Iako već nekoliko sezona, poput ptice selice, odlazi na posudbe u manje klubove, golman Manchester Cityja Joe Hart bi mogao ostati na Eastlansu, a na tome inzistira menadžer kluba Roberto Mancini.

Joe Hart (23) je prošlu sezonu proveo na posudbi u Birmignhamu, a dvije sezone ranije nosio je dres Tranmere Roversa, te Blackpoola. I kada se očekivalo da Hart pronađe novi klub, Mancini je odlučio zadržati ovog perspektivnog čuvara mreže.

"U ovom trenutku imamo dva dobra vratara, a jedan će igrati, dok će drugi sjediti na klupi. No, igramo puno, puno utakmica u jednoj godini - tri utakmice svakog tjedna, tako da mislim kako mogu braniti i Given i Hart", kazao je Mancini, dodavši:

"Nemam pojma tko će imati prednost na golu, ali uvijek imam tjedan više da donesem odluku. Važno je imati i drugog dobrog vratara u slučaju da bude povreda. Bio bi problem kada ne bismo imali dobru rezervnu opciju na golu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.