Nije jedini koji ih je dobio u inbox

Wanda će objaviti fotografije i videa Chine Suarez na kojima je gola, a slala ih je Icardiju

Endin Čaušević

Mauro Icardi i Wanda Nara se već danima nalaze u centru pažnje nakon što je ona optužila napadača PSG-a za prevaru.

Wanda se prije desetak dana oglasila na Instagramu gdje je optužila Icardija za prevaru, a kasnije su argentinski mediji objavili da ona sumnja da ju je Icardi prevario sa Chinom Suarez.

Icardi je sve učinio kako bi Wanda ostala s njim, a prije nekoliko dana čak je izbrisao svoj profil s Instagrama.

Iako su prvobitno odlučili da se razvedu samo nekoliko dana kasnije su se prodomislili, te je objavljeno da će ostati u braku jer je Wanda navodno oprostila Icardiju.

No, kako pišu argentinski mediji ona se sada fokusirala na to da se osveti Chini Suarez koja je demantovala da je imala aferu s Icardijem što je dodatno naljutilo Wandu,

Navodno, Wanda je nakon toga zaprijetila argentinskoj glumici da će javno objaviti njene golišave fotografije i videa koja je ona slala Icardiju na Instagramu, ali on nije bio jedini igrač koji ih je dobio.

Kako je objavljeno u emisiji "Los Angeles de la Manana" na kanalu El Trece China Suarez je te fotografije i videa slala čak četvorici igrača iz reprezentacije Argentine koji inače igraju u Evropi.

Iako se činilo da je ova sapunica završena i da je sve riješeno čini se da tek počinje jer je Wanda obećala Chini Suarez da će joj se osvetiti što joj je pokušala preoteti muža.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.