Velšanin bez milosti

Marca tvrdi kako Bale ismijava Real Madrid

Edmir Škorić

Gareth Bale je ponovo povrijeđen, a madridski list Marca smatra da Velšanin opet ismijava Kraljeve.

Bale je posljednji put za Real igrao 28. augusta. Potom se povrijedio, ali i otišao da igra za reprezentaciju, gdje je želio da igra i da dođe do stotog nastupa za Wales.

"Dugo ga je bilo nemoguće dešifrirati. Nije poznato je li riječ o igraču golfa koji igra nogomet u slobodno vrijeme ili o nogometašu koji u slobodno vrijeme igra golf", dodaje Marca.

"Realnost ove drame već je zamoran scenarij: Glasine o njegovom odlasku, ozljede, golf-tereni, golovi bez slavlja, putovanja s Walesom i ugovor", navodi Marca.

Sve u svemu, Bale Realu odavno ne donosi ništa, a uzima previše. Vidjet ćemo hoće li ga se klub u nekom trenutku najzad riješiti, mada ima dobar odnos s trenutnim trenerom Carlom Anceottijem, daleko bolji od onoga kojeg je imao sa bivšim trenerom Zinedineom Zidaneom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.