Hazarda ismijavaju zbog očajnog poteza: On više nije ni sjena velikog fudbalera
Foto - Screenshot

Užasna forma za Belgijanca

Hazarda ismijavaju zbog očajnog poteza: On više nije ni sjena velikog fudbalera

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Belgije savladala je jučer Estoniju sa 3:1 i osigurala je plasman na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Crveni đavoli su bez problema došli do pobjede, ali ponovo je na terenu zakazao fudbaler Real Madrida Eden Hazard.

Hazard je počeo ovaj meč, ali ga je selektor Roberto Martinez zamijenio nakon sat vremena igre i uveo je njegovog brata Thorgana.

Eden je nakon ovog meča postao predmet ismijavanja nakon propuštene šanse da postigne pogodak. Dobio je čudesnu loptu od Kevina de Bruynea, ali je sve zabrljao.

Zvijezda Real Madrida je izgledala tromo i sporo. To je defanzivcu Estonije bilo dovoljno da ga uz pomoć golmana spriječi da postigne pogodak i Hazard se od muke mogao samo smijati.

Oglasi

Završio je Eden na travi sa gorkim osmijehom, a na društvenim mrežama je postao predmet ismijavanja.

Svi su uvjereni da Eden Hazard nije ni sjena fudbalera koji je u dresu Chelseaja uništavao rivale. Povrede su jednostavno učinile svoje i njegov vrhunac je očigledno prošao.

Ipak, saigrači u reprezentaciji mu još uvijek vjeruju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Edenova igra se zbog povreda dosta promijenila. Bježi od kontakta i to ima smisla. Radi to dosta pametno i samo zato što ne predribla pet-šest igrača ne znači da nam više nije bitan. Važan je za našu selekciju i to će i dalje biti", rekao je Christian Benteke nakon utakmice.

Eden Hazard je za selekciju Belgije odigrao 115 utakmica i postigao je 33 gola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
koji debil, opario se
3 2
Nele.
Gotovo je njegovo.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi