Trener Veleža nakon Širokog

Dudića više ništa ne može iznenaditi: "Izgleda da moramo primiti gol da bismo počeli igrati"

Midhat Šljivak

Mostarski Velež nastavio je sa razočaravajućim igrama u prvom dijelu sezone. 

Tim Feđe Dudića trenutno je tek na 10. mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine, a danas su na svom terenu uz dosta muke osvojili bod protiv odličnog Širokog Brijega

Trener mostarskog kluba ne može nikako biti zadovoljan igrom svog tima, posebno u prvom poluvremenu.

"Kad gubiš do pred sam kraj, moraš biti zadovoljan. Htjeli smo da pobijedimo, imali smo volju i želju, ali izgleda da moramo primiti gol da počnemo igrali. Falio im je završni pas da nas matiraju", rekao je Dudić i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poklanjamo golove kao i kompletnu polusezonu, ali mislim rezultat je realan. Čestitam momcima na zadnjih 20-25 minuta. Ovako se treba igrati tokom čitave utakmice".

Velež narednog vikenda igra još jedan težak meč i gostovat će kod Leotara u Trebinju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.