Još jedan Krajišnik u Hajduku

Mladi Hairlahović odlazi u Hajduk

Ismar Hairlahović, dojučerašnji igrač FK Krajina iz Cazina, ovog je ljeta boravio na probi u Hajduku gdje je u potpunosti opravdao očekivanja trenera splitskih ''bilih''.

Ismar je 1996. godište, a rođen je u Cazinu. Pored FK Krajina, uspješno je trenirao i u nogometnoj školi Bubamara, pod palicom Predraga Pašića, te je prošle godine bio izabran u Gillete nogometnu selekciju za Bosnu i Hercegovinu.

Treba napomenuti da je Ismar boravio na probi u još nekoliko evropskih klubova, ali se, na kraju, u dogovoru sa svojim roditeljima, ipak odlučio za Hajduk koji posvećuje veliku pažnju radu sa svojim mlađim kategorijama.

Do konačnog potpisivanja ugovora sa Hajdukom preostalo je prikupljanje potrebne dokumentacije, a mi se iskreno nadamo da će Ismar, nakon Senijada Ibričića, biti još jedan Krajišnik, koji će postati ljubimac Hajdukovih navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.