Pokazali najviše

Tuzla City misli na budućnost: Četiri mlada fudbalera potpisali ugovore

Midhat Šljivak

FK Tuzla City odlučio je potpisati ugovore s četvoricom mladih fudbalera.

Vjernost timu s Tušnja potpisali su članovi kadetske selekcije Vedad Garčević, Mahir Rahimić, Kasim Sejdinović i Mahir Rizvić.

Radi se o dječacima koji su rođeni 2005. i 2006. godine i koji su nastupima u kadetskoj selekciji tuzlanskog tima pokazali kvalitet.

Rukovodstvo Tuzla Cityja smatra da je pred ovim fudbalerima svijetla budućnost i ponudili su im ugovore, koji su i prihvaćeni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzla City i u narednom periodu želi proizvesti što više mladih fudbalera iz vlastite škole, pa neće biti nikakvo iznenađenje ako i u narednom periodu mnogi mladi fudbaleri dobiju ugovore.

Što se tiče seniorske ekipe prvi dio sezone okončan je na drugom mjestu Premijer lige s 36 osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.