Đurić: "Zaslužen bod u  nemogućim uslovima" - Ćosić: "Nećemo previše mijenjati tim"

Treneri nakon utakmice na Tušnju

Đurić: "Zaslužen bod u nemogućim uslovima" - Ćosić: "Nećemo previše mijenjati tim"

M. Šljivak

Tuzla City i Radnik remizirali su (2:2) u susretu 19. kola Premijer lige BiH.

U dosta dobrom meču po jako teškom terenu gosti su do boda došli u nadoknadi meča preko Šarića koji je pogodio za 2:2.

Trener gostiju Velibor Đurić zadovoljan je osvojenim bodom, koji je i zaslužen.

"Dobra utakmica u nemogućim uslovima. Došli smo da igramo i da dođemo do bodova. Zasluženo smo došli do boda", rekao je Đurić i dodao je:

"Pripremit ćemo se dobro i nastavit ćemo ovo što smo započeli".

Trener domaćeg tima Dženis Ćosić nije zadovoljan načinom na koji je njegov tim ostao bez pobjede, ali Radniku je čestitao.

"Znali smo da će biti teško i zbog uslova, a i zbog protivnika. Nije slučajno što su uzeli bod. U ovakvim uslovima odigrati ovakvu utakmicu je nevjerovatno".

"Izgubili smo dva boda, nismo zadovoljni s tim, ali prvi dio sezone možemo biti zadovoljni. Idemo tu, nadam se da ćemo se dobro odmoriti i na pravi način spremiti za proljeće".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velikih promjena u ekipi neće biti.

"Tek smo došli na nivo da ne trebamo previše mijenjati igrače. Moguće da će biti neke tri promjene na određenim pozicijama. Ali, odmor prije svega. Treba svježine i energije. Cilj je plasman u Evropu".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yugopo
Steta Tuzla izgubi barem 10 bodova protiv"losijih" ekipa na tbl. Ekipa je bas pala Malo psihicki u zadnjih 7 kola.
3 0
Ćosić i Žižović su dva najveća demagoga u ovoj ligi. Ali ipak prednost dajem ćosiću. Lopte ne zna šutnuti a pravi se da sve zna.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi