Zec dobio presudu u domaćem pravnom sistemu, Janičić u Lozani

O. Lekić
Sindikat profesionalnih fudbalera naše zemlje potvrdio je četiri nove pobjede.

Naime, riješeni su sporovi za četvoricu nogometaša.

Radi se o Predragu Vladiću i Nemanji Đekiću, te Erminu Zecu i Nemanji Janičiću.

Nije navedeno o kojim sporovima se tačno rade, te iznosu novcu.

“Erminu Zecu smo dobili presudu, koja u cijelosti ide u njegovu korist, u domaćem pravnom sistemu, a dokazali smo istinu u slučaju Nemanje Janičića, kojeg smo zastupali na Međunarodnom arbitražnom sudu za sport u Lozani. Slučaj Janičića naročito ćemo obrazložiti i objaviti u javnosti, kako bi svi fudbaleri shvatili koliko je njegova pravna pobjeda bitna za budućnost svakog bh. fudbalera“, stoji u saopštenju Sindikata.

Zec je trenutno član FK Željezničar, dok je Nemanja Janičić trenutno član Kozare iz Gradiške, a prije toga je bio član Borca, no suspendovao ga je tadašnji šef struke Vlado Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vladić nastupa u Radničkom Srem, a stigao je iz FK Mladost Doboj Kakanj.

Nemanja Đekić je posljednji angažman imao u Zvijezdi iz Gradačca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.