FOTO: EPA

Klupa je posebna priča

Zanima li Kloppa trofej? Večeras izvodi nevjerovatan sastav Liverpoola, Salah i Mane ostali kući!

Haris Zilić

Fudbaleri Liverpoola večeras od 20:45 igraju meč četvrtine finala Liga Kupa protiv Leicestera.

Poznato je od ranije da Jurgen Klopp u Kup utakmicama dosta miksa sastav. Neki su protivnici toga, obzirom da Redsi s takvim snagama teško mogu u borbu za trofej, a navijači priznaju samo trofeje.

I za večerašnji susret Klopp je dao priliku nekim mladi momcima, ostavio je i neke iskusnije fudbalere, a posebno je zanimljiva klupa za rezervne fudbalere, gdje se nalaze imena nekih igrača za koje vjerovatno prvi put čujete.

Redsi će igrati u sastavu:

Kelleher, Bradley, Koumetio, Gomez, Tsimikas, Morton, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Williams, Minamino, Firmino.

Na klupi su: Pitaluga, Konate, Milner, Keita, Jota, Gordon, Beck, Quansah, Woltman.

Za ovaj duel Klopp nije u rsoter uvrstio napadački dvojac Mohamed Salah - Sadio Mane, dok je Virgil Van Dijk odsutan zbog bolesti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.