Otišao i Crnčević

Potvrđen još jedan odlazak s Grbavice

M. Šljivak

FK Željezničar potvrdio je danas kako hrvatski fudbaler Mate Crnčević više nije igrač kluba s Grbavice.

Plavi su s Dinamom sporazumno raskinuli posudbu ovog fudbalera i on više neće nastupati za sarajevski tim.

"GNK Dinamo Zagreb i FK Željezničar sporazumno su prekinuli posudbu Mate Crnčevića koji na proljeće neće nositi dres Željezničara. Mate, hvala i sretno!

"Crnčević je za Želju u protekloj polusezoni odigrao 17 utakmica, a ovom prilikom mu se zahvaljujemo na doprinosu i želimo mnogo sreće u nastavku karijere", saopšteno je iz sarajevskog kluba.

Mujezinović napušta FK Željezničar?

Još uvijek nije poznato ko će sjediti na klupi FK Željezničar u drugom dijelu sezone.

Plavi sa Grbavice ostali su bez šefa struke Tomislava Ivkovića koji će vjerovatno preći u FK Borac, pa su sada u potrazi za njegovim nasljednikom.

Neslužbeno saznajemo da bi klub mogao napustiti i Mustafa Mujezinović koji ima važeći ugovor, a ukoliko dvije strane ne postignu sporazumni raskid, slobodne papire će ovaj 28-godišnjak potražiti na osnovu dugovanja koja nisu nimalo mala, čak naprotiv.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mujezinović je u polusezoni iza nas upisao 18 nastupa, te dodao po jedan pogodak i asistenciju.

Na Grbavicu je stigao iz FK Velež 2019. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.