Marcelo kod Edina Višće? Kontakti uspostavljeni

Edmir Škorić

Na kraju sezone iskusni brazilski bek Marcelo napustit će Real Madrid.

33-godišnji defanzivac u Real je stigao još 2007. godine za samo osam miliona eura iz Fluminensea, ali njegova avantura ubrzo će završiti jer mu ističe ugovor s Kraljevima.

Nekoliko se timova interesuje za njim, ali turski lider Trabzonspor je uspostavio kontakte i nije isključeno da osigura veliko pojačanje.

Turci su kontaktirali igrača i njegovog agenta i poslali službenu ponudu, a pregovori će se nastaviti i u narednim sedmicama.

Trabzonspor je nedavno doveo Edina Višću i najvjerovatnije će biti prvak Turske, te se sprema i za grupnu fazu Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.