Bit će pomoćnik Edisu Mulaliću

FK Željezničar potvrdio angažman Omera Joldića u prvom timu

Midhat Šljivak

Omer Joldić novi je član stručnog štaba FK Željezničar.

Njegov angažman u timu najavio je novi trener Edis Mulalić, a klub je to danas i zvanično potvrdio.

Joldić je istakao da je za njega ova pozicija novi izazov.

"Bit će ovo nova uloga za mene i izazov, ne treba puno pričati i pametovati, odnosno govoriti nešto što svi znamo da je situacija u klubu i oko kluba dosta teška. Ne treba se žaliti. Svako ko dođe na ovu poziciju, zna se šta ga čeka i očekuje. Pokušat ćemo u narednom periodu, ako budemo u mogućnosti, da popravimo neke stvari, jer ćemo se truditi u svakom slučaju", rekao je Joldić i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vrijeme će pokazati da li dobro radimo ili ne, a sigurno što možemo obećati svim navijačima, simpatizerima i svima onima koji vole Željezničar, a to je sigurno rad. Poznavajući Edisa Mulalića, mene i ostale kolege koje su u stručnom štabu, to neće sigurno izostati", kazao je Joldić.

Joldić je radio u omladinskim kategorijama kluba, a i kao fudbaler je nosio dres Plavih s Grbavice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.