Veliko pojačanje

Semir Štilić potpisao ugovor s FK Željezničar! · Zvanično

E. Čaušević

Semir Štilić ponovo se vratio u Željezničar s kojim je danas zvanično potpisao novi ugovor.

Štilić nije igrao u prvom dijelu sezone za Plave nakon nesuglasica s trenerom Ivkovićem, a potom je i raskinuo ugovor s ovim klubom.

Međutim, Željezničar je nedavno ponovo počeo pregovore sa sjajnim veznjakom koji je odlučio da se nakon kratke pauze vrati u prvi tim.

Plavi su na zvaničnoj stranici potvrdili da je Štilić potpisao danas novi ugovor i sigurno će biti veliko pojačanje za ekipu Edisa Mulalića u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Štilić se nakon inostrane karijere vratio na Grbavicu 2019. godine i upisao je 47 nastupa, te je postigao 18 golova i dodao 16 asistencija.

Nakon kraće pauze Štilić je ponovo na Grbavici što će svakako obradovati navijače ovog kluba, a s ekipom će već danas odraditi prvi trening.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.