Cvijanović ima novi klub

Upravo je potvrđen jedan od najzvučnijih transfera u Premijer ligi ove zime! · Zvanično

Edmir Škorić

Obren Cvijanović je jučer zvanično raskinuo saradnju sa FK Velež iz Mostara, a samo dan kasnije predstavljen je u novom klubu.

Bivši i povremeni reprezentativac BiH karijeru nastavlja u ambicioznom Borcu iz Banjaluke.

Aktuelni prvak je već doveo neka zvučna pojačanja ove zime, a dolazak 27-godišnjaka samo će dodatno povećati šanse Borca da izbori Evropu u ostatku sezone.

U prvom dijelu sezone Cvijanović je odigrao 20 mečeva u svim takmičenjma za Velež, te je postigao jedan pogodak i upisao jednu asistenciju.

Cvijanović je među Rođenim proveo skoro četiri godine. Odigrao je 82 utakmice i postigao je 17 golova uz četiri asistencije.

Ranije je igrao za Zvijezdu Gradačac, Krupu i Borac u koji se eto opet vraća.

"Zadovoljstvo mi je što sam ponovo član FK Borac. Želim da se zahvalim čelnicima kluba na ukazanom povjerenju i daću sve od sebe da svojim igrama doprinesem dobrim rezultatima kluba u nastavku sezone. Vjerujem da sam napravio pravi potez i da je ovo korak u mojoj karijeri", rekao je Cvijanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je potpisao ugovor na dvije godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.