Obren Cvijanović na putu za Banja Luku?

Nakon raskida s Veležom

Obren Cvijanović na putu za Banja Luku?

E. Ganibegović

FK Velež danas je potvrdio raskid saradnje s Obrenom Cvijanovićem.

"Obavještavamo naše članove, navijače i prijatelje Kluba da je na zahtjev Obrena Cvijanovića dogovoren sporazumni raskid ugovora".

"Našem Obrenu se iskreno zahvaljujemo na profesionalizmu, uloženom trudu i ponašanju, te mu želimo mnogo zdravlja i uspjeha u nastavku karijere. Sretno Cvija", saopštili su iz Veleža.

Ovaj 27-godišnji fudbaler koji je kao član Veleža igrao i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, karijeru bi mogao nastaviti u Borcu iz Banja Luke.

To su za sada neslužbene informacije, no čini se kako je sve završeno i u proljetnom dijelu sezone Cvijanovića bismo mogli gledati u dresu još uvijek aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine i kluba u kojem je i počeo karijeru.

U prvom dijelu sezone Cvijanović je odigrao 20 mečeva u svim takmičenjma za Velež, te je postigao jedan pogodak i upisao jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Cvijanović je među Rođenim proveo skoro četiri godine. Odigrao je 82 utakmice i postigao je 17 golova uz četiri asistencije.

Ranije je ovaj 27-godišnjak nastupao još za Zvijezdu Gradačac, Krupu i Borac.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi