Prošlu polusezonu bio je u Španiji

Nakon Cvijanovića još jedan fudbaler se vraća u Borac?

E. Ganibegović

Nedavno je Borac iz Banja Luke ozvaničio povratak Obrena Cvijanovića koji je stigao iz Veleža.

Nakon njega u Platonovu bi se mogao vratiti još jedan bivši fudbaler aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, a to je Toni Jović.

Ovaj hrvatski ofanzivac je za Borac igrao već od ljeta 2014. do 2016. godine, te je za ovaj bh. klub na 61 utakmici postigao 11 golova i upisao pet asistencija.

Detalji ugovora koji bi potpisao po eventualnom povratku u Borac, za sada nisu poznati.

Jović od ljetos nastupa u Španiji za ekipu Aguilas i na 16 utakmica u četvrtoj ligi ove pirinejske zemlje postigao je jedan gol.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 29-godišnjak je karijeru počeo u Slogi iz Nove Gradiške, a u rodnoj Hrvatskoj je igrao još za Mladost Cernik, Rijeku, Krk, Pomorac i Grobnican.

U našoj zemlji je pored Borca nosio dresove Zrinjskog, Širokog Brijega i Krupe, a pola sezone proveo je i u Lotteu u Njemačkoj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.