Nisu imali milosti: Borac deklasirao Alfa Modriču sa 8:0

Prva pripremna utakmica Banjalučana

Nisu imali milosti: Borac deklasirao Alfa Modriču sa 8:0

E. Čaušević

Fudbaleri Borca danas su u prijateljskoj utakmici deklasirali Alfa Modriču sa 8:0.

Banjalučki klub je na odličan način počeo pripreme za drugi dio sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine, te je u prvoj pripremnoj utakmici ubjedljivo pobijedio Alfa Modriću.

Borac je odlično otvorio meč i već u osmoj minuti poveo sa 1:0 kada Lukić sjajno pogađa glavom. Dvije minute kasnije penal za Borac, a precizan s bijele tačke bio je Meleg za 2:0.

Do trećeg gola Borac dolazi već u 12. minuti. U centru pažnje je ponovo Lukić koji izlazi sam ispred golmana Modriće i pogađa za 3:0.

Borac je u 22. minuti poveo sa 4:0, a ovaj put u listu strijelaca upisao se Čavić. Samo tri minute kasnije bilo je 5:0 za banjalučki tim, a golmana Modriče ovaj put savladao je Amar Begić.

No, to nije bilo sve od Borca u prvom poluvremenu. Banjalučani su u 42. minuti poveli sa 6:0, a svoj drugi gol na meču postigao je Meleg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U drugom poluvremenu tempo igre bio je dosta slabiji, ali Borac je bio ponovo bolji. U 64. minuti Borac je došao i do sedmog gola kada je loptu u svoju mrežu poslao jedan od igrača Modriče nakon centaršuta s desne strane.

Do osmog gola Borac je stigao šest minuta kasnije kada je jedan od rezervista ovog tima postavio konačnih 8:0.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NorthSide
Ozbiljna priča nema šta, kome smeta jak bojac?
1 2
xeRed
Bravo Cvija
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi