Prvotimci produžili ugovore

U Borcu se radi punom parom: Banjalučani potvrdili dva nova potpisa · Zvanično

Endin Čaušević

Čelnici Borca rade punom parom kako bi spremili igrački kadar za nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Borac je ostao bez nekoliko prvotimaca nakon završetka prvog dijela sezone, ali u banjalučkom klubu rade punom parom što se tiče igračkog kadra.

Nakon nekoliko pojačanja čelnici kluba odlučili su i da riješe situaciju s dvojicom prvotimaca, a to su Aleksandar Vojnović i Jovo Lukić.

Naime, Borac je potvrdio danas da su Vojnović i Lukić produžili svoj ugovor s banjalučkim klubom, te da će ostati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Vojnović je produžio ugovor do ljeta 2023. godine, dok je mladi napadač Lukić potpisao saradnju do ljeta 2025. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U dosadašnjem dijelu sezone Vojnović je za Borac odigrao 24 meča u svim takmičenjima, dok je Lukić nastupio na 18 utakmica, te je zabio četiri gola i upisao jednu asistenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.