Premijerligaš opravdao ulogu favorita

FK Tuzla City bolji od Budućnosti, sjajna partija Mehmedovića

Samir Mlaćo
Prijateljski meč danas u Simin Hanu odigrali su FK Tuzla City i FK Budućnost Banovići.

Premijerligaš je bio favorit i to je opravdao, te slavio 2:0.

Već nakon prvog dijela bilo je 2:0, a prvo je pogodio mladi Eldin Mehmedović koji je prvi dio sezone proveo na posudbi u OFK Gradina.

Sjajni Mehmedović bio je veoma raspoložen, pa je zatim asistirao Mirzadu Mehanoviću za 2:0 i konačan rezultat prvog dijela.

U nastavku bez uzbuđenja i ostalo je 2:0.

FK Tuzla City je meč započeo u sastavu: Brajlović, Kobie, Hasanbegović, Nukić, Tomašević, Mehmedović, Karjašević, M. Mehanović,  Gavrić, Mendeš, Krpić. Još su igrali: Fejzić, Hasanović, E. Mehanović, Mešinović, Mišić, Čeliković, Džafić, Karić, Nargalić, Burić i Doffo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prijateljski meč:

FK Tuzla City – FK Budućnost 2:0

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.