Ronaldo je ipak bio junak večeri

Promašio je penal, ispao iz FA Cupa, a onda pokazao koliko srce ima

Eldar Ganibegović

Manchester United sinoć je ponovo razočarao i ispao nakon penala od Middlesbrougha u 1/16 finala FA Cupa.

Nakon 90 i 120 minuta igre rezultat je bio 1:1, a engleski drugoligaš se bolje snašao u raspucavanju i prošao u osminu finala takmičenja.

Jedan od tragičara Manchester Uniteda bio je Cristiano Ronaldo koji je u 20. minuti očajno šutirao penal, promašio i propustio Crvenim đavolima donijeti vodstvo.

Ipak, poveli su preko Sancha pet minuta kasnije, a u 64. minuti kada Crooks pogađa za 1:1 na asistenciju Watmorea gosti dolaze do poravnanja.

U penal seriji tragičar Uniteda bio je Elanga koji je promašio odlučujući penal.

Nakon utakmice Cristiano Ronaldo pokazao je koliko srce ima i koliki je lider na terenu. Zagrlio je 19 godina mlađeg saigrača i tješio ga poslije ispadanja i promašaja koji mu se dogodio.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.