Šok i nevjerica zbog Cristiana: "Penaldo je zaista gotov"
Foto - EPA

Teške uvrede za Portugalca

Šok i nevjerica zbog Cristiana: "Penaldo je zaista gotov"

Midhat Šljivak

Manchester United oprostio se od učešća u FA Kupu nakon što ih je jučer na Old Traffordu  poslije penala savladao Middlesbrough sa 8:7 (1:1).

Nakon ovog meča navijači su na društvenim mrežama posebno kritikovali Cristiana Ronalda, koji je u 20. minuti meča promašio kompletan gol udarcem s 11 metara.

Ronaldo je uzeo loptu ispred Bruna Fernandesa. Njegov udarac je međutim otišao pored gola i to je bio povod da se oglase brojni kritičari.

Prozivali su ga pogrdnim nadimkom 'Penaldo'.

"Penaldo je zaista gotov", jedan je od komentara na društvenim mrežama, a drugi fudbalski fanatik dodaje:

Oglasi

"Penaldo je promašio omiljeni obrok".

Ronaldov promašaj razočarao je i legendu Manchester Uniteda Roya Keanea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On je najviše šokirao. Naravno da ga možemo kritikovati. Morao je pogoditi gol, niko ne očekuje da promaši kompletan okvir. Vjerujem da je želio biti što je više moguće precizan jer je vidio nervozu kod golmana. Ogroman šok", rekao je Keane.

United je tako ostao bez šanse da se bori za trofej FA Kupa i Crveni đavoli će teško ove sezone podići bilo kakav pehar.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

salt_city
Tekst o komentarima nekih debila na društvenim mrežama..
11 2
Nele.
Penale se fulali svi pa i on. Dosao je u mrtvi Junajted i tesko je igrat kad nemas s kim. U Realu bi on jos mogao zabijat 40-tak po sezoni, ili Bajernu ili Sitiju.
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi