Bh. reprezentativac je ranije bio njihova želja

Teško da može bolje: Miralem Pjanić odabrao klub za svog sina, Edin već i trenira

Admin Čaušević

Ono što se vrlo vjerovatno neće desiti Miralemu Pjaniću moglo bi se dogodi u budućnosti njegovom sinu. 

Pjanić ne prolazi kroz baš najbolji trenutak u svojoj karijeri. Ljetos je stigao u Bešiktaš gdje igra u kontinuitetu, međutim ne uspjeva da se vrati u prepoznatljivu formu.

Početkom aprila popularni Mire će napuniti 32 godine i može reći da polako ulazi u jesen karijere. Ako se po jutru poznaje dan njegov sin će očevim stopama.

Edin je veliki ljubitelj fudbala i fudbalske lopte što Miralem često ističe na društvenim mrežama objavljujući fotografije i videa.

Pjanićev sin ima osam godina i već je počeo da trenira fudbal. Otac ga je upisao u akademiju jednog od najprestižnijih klubova današnjice.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Naime, Edin trenira u turskoj akademiji PSG-a što potvrđuje i objava na društvenim mrežama u petak.

Prije nekoliko godina Miralem je bio velika želja Parižana, ali nikada nije završio na Parku prinčeva. Hoće li se desiti sinu ono što nije ocu pokazat će vrijeme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.