Predragović poslije Tuzla Cityja

Junak Slobode nakon derbija: Realan rezultat, drago mi je zbog gola

E. Ganibegović

Sloboda i Tuzla City remizirali su danas 1:1 u 20. kolu Premijer lige BiH.

Predragović je doveo Slobodu u vodstvo u 36. minuti efektnim pogotkom s vrha kaznenog prostora Tuzla Cityja, da bi izjednačenje gradskom rivalu u 49. minuti donio Mehanović.

Poslije utakmice Predragović nije krio oduševljenje zbog gola, ali, iako kaže da je rezultat realan, ne može se a ne primijetiti na njemu da žali zbog izgubljena dva boda.

"Mislim da je bila jedna teška utakmica po jako teškom terenu. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, ali nažalost u drugom poluvremenu smo primili odmah gol što nas je malo dekoncentrisalo. Dobro, mislim da je to i realan rezultat. Što se tiče gola, naravno drago mi je što sam postigao gol na početku druge polusezone i nadam se da će ih biti još", rekao je Predragović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je tako osvojila 25. bod i nalazi se na sedmoj poziciji. U narednom kolu Sloboda ide u Posušje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.