Dobila preko 700.000 lajkova

Wanda zaludila fanove na Instagramu kada je pokazala svoju bujnu stražnjicu

Endin Čaušević

Wanda Nara često privlači veliku pažnju svojim objavama na Instagramu, a tako je bilo i ovaj put.

Wanda je prethodnih mjeseci bila u centru pažnje zbog skandala u braku sa Maurom Icardijem kojeg je optužila da ju je prevario, ali čini se da su na kraju uspjeli da izglade odnose.

Ona je prema svemu sudeći uspjela da se vrati u svoju rutinu što pokazuju i njene objave na Instagramu.

Wanda je poznata po tome što često objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama, a i ovaj put Icardijeva izabranica odlučila je da "počasti" muški dio fanova na Instagramu.

Ona ja objavila fotografiju na kojoj je pokazala svoju bujnu stražnjicu i za kratko vrijeme uspjela je da dobije skoro milion lajkova.

Wanda je itekako popularna što se tiče Instagrama jer njene objave na ovoj društvenoj mreži prati čak 11.4 miliona ljudi širom svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.