Govorilo se i o debiju Ante Vukušića

Krpić: Igramo u katastrofalnim uslovima

Haris Zilić

FK Tuzla City u ponedjeljak u 21. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekuje ekipu Širokog Brijega, a na današnjoj press konferenciji medijima se obratio i napadač tuzlanskog tima Sulejman Krpić.

U svom obraćanju Krpić je poseban akcenat dao na teren Tušnja koji je u veoma lošem stanju.

"Složio bih se sa trenerom oko činjenice da je Široki kvalitetna ekipa. I mi smo malo lošije otvorili drugi dio sezone, ali mi radimo, ispravljamo naše greške. Sada očekujem jednu tvrdu utakmicu, to najviše govorim zbog uslova, jer igramo u katastrofalnim uslovima i nadam se da će teren Tušnja biti što prije u boljem stanju. Imamo jako dobru ekipu, a na ovakvim uslovima ne možemo prezentirati to što se traži od nas", rekao je Krpić.

Na pitanje o debiju Ante Vukušića kratko je odgovorio trener Ahmetović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vukušić će biti registrovan do duela protiv Veleža", bile su riječi Ahmetovića.

Duel Tuzla City - Široki Brijeg igra se u ponedjeljak 7. marta s početkom u 15 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.