Trener Borca

"Sarajevo je bila bolja ekipa, borba za Evropu je još otvorena"

Haris Zilić

U derbiju 22. kola Premijer lige BiH na Koševu su Sarajevo i Borac remizirali rezultatom 1:1.

Na press konferenciji nakon meča riječ je imao i trener Borca Nemanja Miljanović.

"Loše smo startali. Primili smo odmah gol, a pričali smo da izdržimo pritisak Sarajeva. Krenulo je naopako, cilj je bio da ne izgubimo utakmicu i na kraju smo uspjeli. Iskreno, Sarajevo je bila bolja ekipa, čestitam im. Za nas je najbitnije da smo napustili Koševo neporaženi", rekao je Miljanović, zatim dodao:

"Sve je otvoreno u borbi za Evropu. Imali smo teške utakmice, malo nas je stigao umor, sada imamo Kup. Cilj je da prođemo u polufinale Kupa. Evropa je krajnji cilj i ovo je danas dobar rezultat. Ostalo je još deset kola, sve je otvoreno."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.