8

Komentari (8)

starmac
Pogledaj majmune pa reci kakvo ste imali suđenje.
Fixa
Nije nista otvoreno vi ste vec u evropi
FighterIXI
Bravo Nemanja! Pametna igra i taktika. Da nije bilo greške golmana ova utakmica bi otišla u drugom smijeru tj. uzeli bi tri boda. Malo nas poremetio rani gol i bod je ko kuća! Sada Siminhan riješiti i odlično. Toni Jović je danas morao biti starter ali neka se odmori za kup. Odmorili smo dosta igrača. Očekujem polufinale.
VenamaHrabrih
Bogati, šta znači; Da nije bilo?!? Da nije bilo igrača, sudije, da Sarajevo pogodilo pola šansi, da je padala kiša... Šta??!!
Massimo.real
Javi se oftamologu
FighterIXI
Da je Pavlović bio na golu umjesto Ćetkovića koji je mlad i odmah napravio početničku grešku. Onaj gol je sreća.
K79
vidjel ti drug sta Bagarić promaši u 23 sekundi drugog poluvremena ?!
FighterIXI
Da. To se dešava na ovakvim terenima. Pogledaj šta je Lukić promašio prošlo kolo protiv Čmelježa. Pa to bi panj pogodio ali eto tereni su loši i Lukić je danas pokazao klasu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.