Briljantna partija

Irvingova noć za pamćenje

Admin Čaušević

Noć na NBA parketima obilježio je fenomenalni Kyrie Irving. 

Brooklyn Netsi su na gostovanju kod Orlando Magica slavili 108:150, a Irving je bio ubjedljivo najbolji pojedinac susreta.

Irving je stigao do rekorda karijere ubacivši čak 60 poene od kojih su osam bili šutevi za tri poena. Dodao je četiri skoka i tri asistencije.

Phoenix Sunsi nastavljaju da pokazuju zašto su kandidat za titulu. Predvođeni Daveinom Bookerom (27 poena) u gostima su pobijedili New Orelans Pelicanse 115:131.

Na preostala dva meča pobjede su slavili Miami Heat nad Detroit Pistonsima (105:98), te Memphis Grizzliesi nad Indiana Pacersima 102:105.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.