Vukušić registrovan

Sinjski Dijamant riješio papirologiju: Kada će debitovati za Tuzla City?

Eldar Ganibegović

Prije otprilike mjesec dana Tuzla City predstavio je Antu Vukušića kao novo pojačanje. 

Konačno, za njega i klub sada stižu dobre vijesti jer je popularni "Sinjski Dijamant" registrovan u informacioni sistem za evidenciju, te automatizaciju svih procesa u vezi s pripremama, vođenjem i praćenjem takmičenja u BiH (COMET). 

Tako će biti na raspolaganju treneru Husrefu Musemiću za derbi susret 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine koji će njegova ekipa igrati u subotu protiv Zrinjskog u Mostaru.

Podsjetimo, Vukušić je sa bh. premijerligašem potpisao ugovor do ljeta 2023. godine i sigurno je da će biti veliko pojačanje za Tuzla City u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 30-godišnjak je u Tuzla City stigao kao slobodan igrač nakon što je napustio italijansku Messinu. U svojoj karijeri igrao je još za Hajduk, Pescaru, Lausanne-Sport, Wasland-Beveren, Greuther Furth, Tosno, Olimpia Grudziadz, Krško, Olimpiju i FCSB.

Hrvatski napadač je u ekipi Tuzla Cityja zadužio dres sa brojem 11.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.