FOTO: E. Dindić

Karta će koštati 1 KM

Sloboda došla na zanimljivu ideju: Žele ispunjen Tušanj u duelu protiv Veleža

Haris Zilić

U nedjelju 10. aprila prvenstveni meč u Premijer ligi BiH odigrat će Sloboda i Velež.

To će biti duel u okviru 25. kola, a utakmica počinje u 17 sati na stadionu Tušanj.

Sloboda je u negativnom nizu rezultata i žele da uz podršku navijača probaju napokon ostvariti trijumf, pa su došli na zanimljivu ideju.

Naime, karte za meč sa Veležom koštat će 1 KM, a tuzlanski tim na ovaj način želi "nagraditi" navijače kako bi bili njihov 12. igrač u duelu protiv Veleža. Karte za žene i djecu do 12 godina bit će besplatne.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je trenutno osmoplasirana na tabeli sa 25 bodova, šest više od Radnika iz Bijeljine koji je prvi tim u opasnoj zoni, tako da bi ušli u mirniju završnicu sezone Sloboda mora to prije poočeti sa pozitivnim rezultatima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.